Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Podjetje Nebesa Chalets, Maja Roš Kanellopulos s.p. se zavezuje, da bo spoštovala in varovala vašo zasebnost. Ko brskate po spletni strani https://www.nebesa.si/ ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, razen v primeru, ko privolite v uporabo piškotkov (več o uporabi piškotkov si lahko preberete na strani, kjer najdete tudi obrazložitev delovanja piškotkov). Za namene statistike si Nebesa Chalets pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Ne glede na navedbo v prejšnjem odstavku, se ob vsakem obisku spletne strani https://www.nebesa.si/ na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu). Svetovni splet namreč deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Vendar – zbranih podatkov ne obdelujemo posebej in jih ne povezujemo z drugimi podatki.

Pri dopisovanju oziroma povpraševanju prek naše spletne strani nam boste zaupali svoje osebne podatke (ime, priimek, e-mail, telefonsko številko). Kot upravljalec osebnih podatkov jamčimo in se obvezujemo, da bomo osebne podatke varovali kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili in obdelovali zgolj v namen s katerim ste nam jih posredovali.

V primeru, da se želite seznaniti katere vaše osebne podatke obdelujemo ter za katere namene, oz. želite uveljavljati katerega od zakonskih zahtevkov v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov (seznanitev, omejitev, izbris, popravek, prenos podatkov ali podajanje ugovora), pošljite elektronsko sporočilo na info@nebesa.si.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja in izboljšanja uporabniške izkušnje, spletna stran vsebuje t.i. piškote (cookies), več o tem si lahko preberete na strani z obrazložitvijo delovanja piškotkov.

Prostor v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan.

Gooya d.o.o. je vzdrževalec, skrbnik in gostitelj spletnega mesta https://www.nebesa.si/ in v skladu s pogodbo z Nebesa Chalets, Maja Roš Kanellopulos s.p. opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. Gooya d.o.o. in morebitna druga zunanja podjetja, se zavežejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil Nebesa ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, Nebesa Chalets uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani https://www.nebesa.si/ so informativne narave. Nebesa Chalets, Maja Roš Kanellopulos s.p. se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.
Niti Nebesa Chalets niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Nebesa Chalets ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, do katere je mogoče dostopati do spletne strani https://www.nebesa.si/, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Nebesa Chalets ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani.

Nebesa Chalets si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani https://www.nebesa.si/ kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti ali promocije lahko nekatere spletne strani ali podstrani https://www.nebesa.si/ vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani https://www.nebesa.si/ ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih Nebesa Chalets, Maja Roš Kanellopulos s.p.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah.

Naše podjetje ni odgovorno za osebna mnenja, komentarje, ocene ali neprimerne vsebine, ki jih na straneh https://www.nebesa.si/ objavljajo obiskovalci strani.

Zapisi drugih ljudi, navedeni v prejšnjem odstavku, na spletni strani https://www.nebesa.si/ so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča našega podjetja.

Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na spletnih straneh https://www.nebesa.si/, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Nebesa Chalets ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

V primeru vprašanj v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani ter tudi v primeru ostalih vprašanja v zvezi s to spletno stranjo, pošljite elektronsko sporočilo na info@nebesa.si.