• Prosto
  • Zasedeno

Poživitveni koktajl

Na Nebesih se svežina Julijskih Alp meša s soljo in soncem Mediterana v pravi poživitveni koktajl. Prebudite se z razgledom na dlani, visoko nad vsakdanom, s pogledom zaplavajte v Soči, zajadrajte nad Krn, čez Polovnik, naj vas ponese nad Kaninsko pogorje, čez Stol in Matajur vse do morja v daljavi. V koledarju poiščete svoj termin in si rezervirajte gnezdece za dva.

Zgodba Nebes

Kraj na robu resničnega

Nebesa so štiri hišice za dva, ujete na razgledni terasi med nebom in zemljo. Privilegij za štiri odrasle pare, skoraj tisoč metrov nad morjem, s pogledom na vršace Julijskih Alp, na Triglavski narodni park in smaragdno Sočo v dolini ...

Več o Nebesa Chalets

Nebeških sedem

Nebesa so tudi dom. Dom treh generacij. In psa. Bojan vstaja s soncem, da kosi strme stezice. Katja živi za zgodbe. Vaša gostitelja bova Maja in Samo, morda nekoč Jan in Gal. Najbolj oboževan pa je nedvomno bernski planšar Ash. Hvala za čohanje!

Več o družini
Paketi
PRIŠLI BI NA NEBESA

Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrašjem možnem času.

Razpoložljivost in cena
3_prikljucite-se-na-luno
Občutite Nebesa

Filozofija Nebes

Nebesa so zanju, ki s seboj nosita knjige in jih bereta drug drugemu na glas. Nebesa so kraj za življenjske odločitve. Za razmislek v miru. Za lenarjenje in sanjarjenje. Za razgibanje telesa in duha. So kraj visoko nad vsakdanom, kraj časovnega in vizualnega razkošja.

Več o filozofiji Nebes

Priklopite se na luno in zvezde!

Čudenje. Je dar, ki ga prebudijo tukajšnji občutki. Kamorkoli seže oko, prostranstvo narave. Pomagajte nam jo ohraniti! Ker ni samoumevna. Pa čeprav je samosvoj slikar. Nekdaj je slikala več mehkobe. Več je bilo trav, bile so kopice sena in bili so živi seniki. Danes so seniki ruševine, gozd zarašča travnike in senožeti. Ste vedeli, da če utihne kosa, utihne tudi kosec?

Več o naši in vaši skrbi za okolje
Aktivnosti
Barve Nebes
nebesa_jost_gantar-9
Pomlad: infuzija energije

Spomladi vsa živa bitja žeja po energiji. Po koktajlu vode, sonca in zraka. S pridihom sredozemskega in alpskega podnebja, z barvo žafrana, z vonjem zemlje, s šumenjem narasli rek in slapov. Od rož se učimo cvetenja!

nebesa_jost_gantar-24
Poletje: vonj po zelenem

Poleti od zelenega bolijo oči. To je čas kulta trav, čas vonja pokošene otave. Dobrodošli med kosci! Najmehkejše so trave na planinah, tam so pastirji in mlekarji, tam donijo kravji zvonci in zorijo siri. Tam posebej močno diši po zelenem.

nebesa_jost_gantar-51
Jesen: na terasi Mediterana

Jesen je čas zlatih in bakrenih odtenkov, veličastnih razgledov in divje obarvanih sončnih zahodov. Čas za odstiranja tančice zgodovine na terasi Mediterana. Raziskovanja obmejne kulture. In tudi čas obilja – čas jabolk in hrušk, sliv in orehov …

galerija_zimska-pot
Zima: na čezoceanki

Od zemlje se pozimi učimo počivanja. Nebesa dobijo pridih mistične samote samostanov. So povabilo k nememu oprezovanju sebe in okolice. Ob gazenju snega ne srečaš nikogar. Nebesa so kot čezoceanka, nasedla med nebom in zemljo.

Priporočamo

Hiša Franko

S Hišo Franko nas vežejo družinske vezi. Chef Ana Roš je namreč najstarejša hči Katje in Bojana, ki sta postavila Nebesa. Ano na lokacijo Nebes vežejo prav posebni spomini. Prav tu, na livškem smučišču, se je namreč učila prvih smučarskih korakov in tu tlakovala pot do državne reprezentance. Danes je večina naših gostov tudi gostov Hiše Franko.

Več o Hiši Franko

Visoko nad vsakdanom

»Visoko nad vsakdanom« je potovanje - skozi nove izkušnje, zgodbe, prvobitne okuse, do ljudi doline Soče. S pomočjo evropskih sredstev smo pripravili edinstveno doživljajsko pot - spoznali boste Soško postrv, drežniške koze, cike, poskusili štruklje, planinski sir in skuto s kotla, nabrali zelišča in si pred skrivno kočo sredi gozda pripravili frtajlo.  

Kmalu na www.highonlife.si